top of page

учениця нашої школи Морцун Марія взяла участь в зльоті лідерів учнівського самоврядування закладів о

З метою підтримки розвитку учнівського самоврядування, виховання соціальної активності учнів, формування в них почуття власної гідності, можливостей виявляти себе в соціально значимих справах, обміну досвідом та залучення лідерів учнівського самоврядування до участі в практичній громадській діяльності району 2 березня 2017 року проведено зліт лідерів учнівського самоврядування закладів освіти району.

У роботі зльоту взяли участь лідери учнівського самоврядування – члени Путильської районної ради учнівського самоврядування, голови комісій з питань захисту прав дітей та допомоги у проблемних ситуаціях закладів освіти району, координатори учнівського самоврядування. Також в зльоті взяла участь та педагог-організатор Політанська О.І.

Цікавим та пізнавальним для лідерів учнівського самоврядування було відвідування Путильського відділу поліції, яке організував для учасників зльоту Ямніцький Микола Олексійович, старший інспектор ювенальної превенції превентивної діяльності Путильського відділення поліції.

Завершився зліт лідерів учнівського самоврядування у районному методичному кабінеті відділу освіти, молоді та спорту участю у Інтернет-конференції лідерів учнівського самоврядування області з питань правоосвітньої та правовиховної роботи «Сучасні підходи формування в учнівської молоді правової культури».

bottom of page