top of page

«Шляхи художньо-творчого самовираження особистості на уроках художньої культури»

З метою реалізації проблеми «Шляхи художньо-творчого самовираження особистості на уроках художньої культури», над якою працює районне методичне об’єднання вчителів художньої культури загальноосвітніх навчальних закладів району, 26 листопада на базі Селятинської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено засідання районного методичного об’єднання вчителів художньої культури з проблеми «Використання інноваційні педагогічних технологій на уроках художньої культури».

Відкрила засідання Москаль Л.Ю., методист РМК відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, яка наголосила увагу на використанні на уроках художньої культури традиційних, інноваційних та проектних технологій.

Про місце художньої культури в системі навчально-виховного процесу в Селятинській ЗОШ І-ІІІ ступенів розповів Штефура О.П., директор школи.

Учасники засідання переглянули візитку закладу, відвідали урок художньої культури в 10 класі «Архітектура та скульптура ХІХ століття. Палацово-паркові комплекси» у вчителя художньої культури Рогозняк В.Т. та побували на екскурсії в кімнаті-музеї юних друзів прикордонників.

Для учасників засідання Валентина Танасіївна провела майстер-клас з проблеми «Художньо-творче самовираження особистості через роботу над проектом», а як керівник мистецької студії «Веселка» разом з вихованцями презентувала шкільну виставку дитячих робіт з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

У роботі круглого столу з проблеми «Інноваційні технології на уроках художньої культури» взяли участь всі учасники засідання.

Учасники методичного об’єднання отримали для використання в роботі матеріали (на електронних носіях) з досвіду роботи вчителя художньої культури Селятинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Рогозняк В.Т.

bottom of page